Umijeće intuitivne igre s Thomasom Pedrolijem

Datum: 22.11.2018.
Vrijeme: 17:30 – 20:30
Mjesto: Ilica 71, (Bizkoshnica)

Povodom proslave Međunarodnog dana dječjih prava, a u cilju promicanja prava, zdravlja i dobrobiti naše djece Institut za kreativno obrazovanje organizira interaktivnuo predavanje i radionicu cijenjenog stručnjaka intuitivne pedagogije Thomasa Pedrolija.
U trosatnoj radionici polaznici će se upoznati s konceptom intuitivne pedagogije, značajem emocija u pedagogiji te saznati konkretne alate koji će im pomoći u njihovom svakodnevnom radu s djecom. Radionica će se odvijati na engleskom jeziku.

Intuitivna pedagogija predstavlja mogućnost za odrasle da treniraju svoju intuiciju. Danas kad naša djeca postaju sve individualnija i “posebnija”, potrebna nam je visoka razina intuicije da bismo se mogli nositi s neočekivanim situacijama u svakodnevnom životu. Intuitivna pedagogija se najprije usredotočuje na nas same i time predstavlja relativno novi pristup pedagogiji. Na radionici ćemo se upoznati mnogo raznolikih vježbi i igara. Tipično za ovu vrstu igranja je nekonkurentni aspekt, odnosno poticanje zajedničkog rada, osjećaj radosti, izmjena raspoloženja od uzbuđenja do tišine te unutarnja disciplina koja proizlazi iz naizgled kaotičnog kretanja. Radionica će uključivati tjelesni rad, kao i rad sa štapovima, maramama, užadi, kuglicama i namještajem. Međutim sjesti ćemo i razgovarati o pozadini, didaktici i svim ostalim pitanjima polaznika. Na ovaj način možemo otvoriti novi pristup svojoj intuiciji i radosti trenutka. ‘Dijete u nama želi se ponovo roditi!’

Kome je radionica namijenjena?

Radionica je namijenjena odgajateljima, učiteljima, predavačima, roditeljima djece predškolske i školske dobi, donosiocima odluka, članovima udruga, institucija i organizacija koje rade s djecom i bave se zaštitom i promicanjem dječjih prava i svim zainteresiranima.

O predavaču:

Thomas Pedroli je glazbenik, intuitivni trener, predavač intuitivne komunikacije i intuitivne pedagogije. Rođen je u Nizozemskoj 1957. godine, studirao je Waldorfski obrazovni sustav i glazbu. U nastavi i poučavanju glazbe je proveo 34 godine u raznim školama u Nizozemskoj i Njemačkoj. Godine 1998. Thomas je pokrenuo seminare za intuitivnu pedagogiju s Pär Ahlbomom. Trenutno je trener i predavač u nekoliko europskih zemalja i Japanu.

Thomas Pedroli: „Dugogodišnjim bavljenjem glazbom i pedagogijom te prakticiranjem meditacije, otkrio sam svoj dar „osluškivanja između redaka“. U tom osluškivanju često sam intuitivno osjetio rast potencijala pojedinca ili organizacije.“


https://www.thomas-pedroli.com

Prijava:

Obvezna donacija za troškove organizacije iznosi 300 kn po osobi, a uključuje i osvježenje.

Prijaviti se možete mailom na: info@institut-kreativnoobrazovanje.eu

te ćete povratno dobiti informacije za uplatu donacije. 
Radi ograničenog broja mjesta polaznika, prijave su obavezne, a mjesto je potvrđeno tek nakon uplate donacije.