O nama

Aktivnosti udruge Life Potential se baziraju na provođenju radionica osobnog i profesionalnog razvoja kroz EU i lokalne projekata.

Razvijamo suradnju s visokoobrazovnim institucijama, na projektnim idejama koja će pridonijeti osobnom razvoju studenata kroz teorijsku i praktičnu primjenu znanja i na taj način uvelike pridonijeti budućim akademskim građanima u pronalaženju prvog posla.

Organizacijom predavanja i radionica im dajemo znanje i alate osobnog razvoja koji im podižu kvalitetu života i pomažu u osobnom i profesionalnom razvoju.

Vizija

Vizija Life Potential organizacije je izgraditi interdisciplinarnu organizaciju u provođenju edukacije, radionica i savjetovanja na području osobnog i profesionalnog razvoja te razvijati inovativnu holističku metodologiju osobnog i profesionalnog razvoja koja će pridonijeti stvaranju svjesnog i savjesno proaktivnog civilnog društva samoaktualiziranih pojedinaca.

Misija

Misija Life Potential organizacije je edukacija i savjetovanje zainteresirane javnosti iz sfere osobnog i profesionalnog razvoja kao bitnog čimbenika u ostvarivanju zdravog i ispunjenog života koristeći se pritom širokim spektrom metoda kao što su na primjer Gestalt psihoterapija, coaching, Neuro lingvističko programiranje i mindfulness.

DONATORI

PARTNERI

TECH DONATORI