NEXT LEVEL NLP

Podignite svoj privatni i poslovni život na višu razinu!

Vrijeme i datum radionice: 18:30, 14.01.2016.
Lokacija: Pikto galerija, Branimir centar, Branimirova 29

Rješenja za vaš život leže izvan kutije

Kome je namijenjena “Next Level NLP” radionica

Želite biti uspješniji u svemu što radite? Želite naučiti tajne efektne komunikacije i utjecati na ljude na svim razinama? Želite podignuti kvalitetu svog života i karijere na „Next Level“? Ako je Vaš odgovor DA, dođite na našu besplatnu radionicu “Uvod u Next Level NLP”!

Na radionici u trajanju od cca 2,5h ćete naučiti:

  • Što je NeuroLingvističko Programiranje (NLP)?
  • Kako nam sve NLP može pomoći u odnosima, komunikaciji i karijeri
  • Što je Next Level NLP i kako su razvoj neuroznanosti, psihologije i srodnih znanosti utjecali na NLP
  • Tehnike kako smanjiti stres i dovesti se u dobro stanje kad god to poželite

Prednosti korištenja NLP-a u poslu i životu

icon1

Posao i karijera

icon5

Odnosi i komunikacija

icon3

Pozitivna stanja i ravnoteža

O DOMAGOJU

Direktor tvrtke LIFE Training i Head Coach Domagoj Lipošinović je nakon stjecanja titule magistra ekonomskih znanosti na Vienna University of Business and Economics radio u vodećim svjetskim tvrtkama kao što su Procter & Gamble, SC Johnson i Samsung Electronics. Tijekom svog rada u Hrvatskoj i inozemstvu je na rukovodećim pozicijama u prodaji i marketingu imao priliku skupiti vrijedno iskustvo u vođenju timova, coachingu i pregovaranju. Domagoj je međunarodno certificirani trener NeuroLingvističkog Programiranja (NLP) i Humanističke NeuroLingvističke Psihologije (HNLP) i član American Board of NLP (ABNLP), najveće svjetske NLP organizacije. U svom iskrenom i inspirirajućem pristupu treninzima kombinira bogato poslovno iskustvo s najnovijim znanstvenim saznanjima iz područja psihologije, coachinga i neuroznanosti.

Naš cilj je okupiti zajednicu ljudi zainteresiranu za osobni rast i razvoj. Na događanju stvaramo atmosferu za učenje, diskutiranje, druženje i dobru zabavu. Također možete biti dio internacionalnog tima te upoznati pojedince sa zajedničkim interesima.

Vrijeme i datum radionice: 18:30, 14.01.2016.

Lokacija: Pikto galerija, Branimir centar, Branimirova 29, Zagreb

Prijavite na radionicu su zatvorene

Ulaz slobodan
Broj mjesta je ograničen

Kontakt informacije

Ako imate pitanja, nešto vam nije jasno ili samo želite saznati više, kontaktirajte nas na e-mail adresu:  info@lifepotential.org ili na telefon: +385 98 805 563 a mi ćemo vam odgovoriti na vaša pitanja.