Radionica Motivacija za poduzetništvo

Vrijeme i datum radionice: 18:30, 16.02.2017.

Lokacija: Pikto galerija, Branimir centar, Branimirova 29

Na početku svojeg poduzetničkog pothvata mnoge poduzetnice i poduzetnici se suočavaju s različitim situacijama. Na što obratiti pozornost kod osnivanja firme, kao ne posustati i ne odustati, kako birati svoje klijente i kako privući one koji su pozitivni i s kojima će biti lakše raditi? Dobra prezentacija je ključ uspjeha, a na poslovnim sastancima treba izgledati profesionalno- koji su ključni elementi poslovnog bontona.

Imamo proizvod ili uslugu, kako ju prodati, kome se obratiti i kako doći do kupaca. Kako organizirati vrijeme i ne pregoriti? Pisanjeposlovnih pisama, telefonska komunikacija.

Cilj radionice:

osvijestiti svoje želje i potrebe, uočiti signale i parametre koji će nam kao poduzetniku/ici pomoći da uspješno krenemo u poduzetničke vode.

Kome je namijenjena:

svim poduzetnicama i poduzetnicima. Radionica je primjenjiva i u osobnim odnosima.

Za Hrvatsku se još uvijek može reći kako je relativno mlada tranzicijska zemlja u kojoj su društvene vrijednosti, a među kojima i one poduzetničke, još uvijek u fazi izgradnje, odnosno, u fazi učvršćivanja i stabilizacije. O prostoru za poboljšanja posebice poduzetničkog ozračja govore i posljednja istraživanja, u kojima Hrvatska nažalost ne stoji najbolje. Jasan je to pokazatelj kako malo i srednje poduzetništvo kao nositelj većine gospodarstva u Europskoj uniji mora biti ključno i u razvoju gospodarstva Hrvatske.

Radionica je namijenjena svima koji razmišljaju da se upuste u osnivanje vlastite tvrtke, koji žele biti odgovorni za svoj uspjeh i raditi posao koji vole. Pozivamo i sve one koji su se upustili u poduzetništvo i treba im još malo poticaja i motivacije da nastave.

Predavanje će trajati 90 minuta.

Predavačica:

Mr.sc. Ivana Radić- direktorica tvrtke za PR i marketing, Present communications d.o.o.,  certificirani regionalni direktor The Alpha Group metode.

Stručnjakinja za odnose s javnošću i marketing s dugogodišnjim iskustvom rada u velikoj kompaniji i rada na pripremi velikih međunarodnih projekta u području građevine. Iskustvo u komunikaciji sa stranim investitorima i ulagačima te financijskom javnošću. Nakon više od 10 godina iskustva u velikoj kompaniji na raznim područjima od ugovaranja projekta na domaćem i stranom tržištu, preko razvoja tržišta i marketinga do kriznih situacija i odnosa s javnostima odlučila se za poslovni pothvat- osnivanje vlastite tvrtke.

Poduzetnici i poduzetnice danas osim sjajne ideje trebaju graditi svoj imidž kao profesionalne i stručne osobe jer su to kvalitete koje uz upornost otvaraju sva vrata. U tome im treba pomoći oko svih onih elemenata koji ih čine pouzdanim i kvalitetnim partnerima – pravila ponašanja (bonton) u poduzetničkom svijetu, priprema poslovnih pisama, komunikacija (mail, telefon, on line prisutnost) sve do odabira kvalitetnih kupaca.

Vrijeme i datum radionice: 18:30, 16.02.2017.

Lokacija: Pikto galerija, Branimir centar, Branimirova 29

Prijavite na radionicu Motivacija za poduzetništvo

Ulaz slobodan
Broj mjesta je ograničen

Kontakt informacije

Ako imate pitanja, nešto vam nije jasno ili samo želite saznati više, kontaktirajte nas na e-mail adresu:  info@lifepotential.org