COACHING RADIONICA ZA IZGRADNJU VLASTITE IZVRSNOSTI

Saznajte kako podići stvari koje radite na veću razinu

Vrijeme i datum radionice: 18:30, 10.12.2015. Lokacija: Pikto galerija, Branimir centar, Branimirova 29

Rješenja za vaš život leže izvan kutije

Što je coaching?

Zanimljiv naslov, čitaš dalje, i sve misliš da kad bi znao što je zapravo coaching, riječ koja se sve više i više spominje, možda bi ga i koristio da: sklapaš uspješnije poslove, imaš sretnije odnose, generiraš bolje rezultate, težiš manjom kilažom, budeš zadovoljniji sobom ili podigneš na višu razinu upravo onu temu koja ti se trenutno mota po glavi. Vrlo je moguće da je upravo ta tema tvoj okidač, a na kraju se rezultati prošire na ostale aspekte tvog života i završiš izvrstan u svim poljima. Zadovoljan. Učinkovit. Smiren. Jer ponekad ono što mislimo da trebamo nije zapravo ono što trebamo.

Zašto?

Jednostavno zato što rješenja leže „izvan kutije“ a ne možemo razmišljati izvan nje dok smo u njoj. Coaching razbija ovaj začarani krug, daje drugu perspektivu, koja daje izbor, koji daje slobodu. Zato ponekad volimo reći da je coaching otključavanje potencijala pojedinca, umjesto da je to skup specifičnih metoda, dijalog, odnos, proces…

Što mogu očekivati na radionici?

U dva kratka sata pružamo ti priliku da dobiješ znanje koje možeš upotrijebiti u izgradnju vlastite izvrsnosti.

Dobit ćeš odgovore na pitanja kao što su: što je coaching? Kako, gdje, kada, tko? Zašto? Što sad? I najvažnije: kako mogu sam?

Prednosti korištenja coachinga prema International coach federation

icon4

Za 80 % povećava samopouzdanje

icon5

Za 73% poboljšava odnose

icon6

 Za 72% poboljšava komunikaciju

icon1

Za 70% poboljšava sposobnost obavljanja posla

icon2

Za 57% poboljšava time managment

icon3

 Za 67% poboljšava odnos posla i privatnog života

Tihana Dragičević

EMCC-ov coach, NLP master, član predsjedništva HUC-a, vesela i radoznala, objašnjava da treninzima i coachingom uživa stvarati podržavajuće okruženje i dragocjenu priliku kako bi svatko mogao odnijeti svoju pobjedu. Biti svoje remek djelo. U Elevatu, poligonu za osobno i poslovno uzdizanje radi upravo to. Pomaže graditi remek djela. Vjeruje da ne postoji ništa što nas sprečava da iskoristimo svoj puni potencijal i budemo ono što želimo biti osim nas samih i zato prvo sebi svakodnevno postavlja nove izazove, a tek onda drugima. Trenutno radi na istrčavanju maratona. Mislila je da će stvar prvo biti samo u kondiciji i volji, a onda su joj put do cilja prepriječile ozljede. Nastavlja učiti iz njih i trči dalje. Tihanadragicevic.com elevate.hr

Naš cilj je okupiti zajednicu ljudi zainteresiranu za osobni rast i razvoj. Na događanju stvaramo atmosferu za učenje, diskutiranje, druženje i dobru zabavu. Također možete biti dio internacionalnog tima te upoznati pojedince sa zajedničkim interesima.

Vrijeme i datum radionice: 18:30, 10.12.2015.

Lokacija: Pikto galerija, Branimir centar, Branimirova 29, Zagreb

Prijavite na radionicu su zatvorene

Ulaz slobodan

Kontakt informacije

Ako imate pitanja, nešto vam nije jasno ili samo želite saznati više, kontaktirajte nas na e-mail adresu:  info@lifepotential.org ili na telefon: +385 98 805 563 a mi ćemo vam odgovoriti na vaša pitanja.