High Five Program HR

Tim Life Potential organizacije u ova će tri dana održati 12 radionica za mlade kako bi na kreativan i praktičan način stekli vještine i znanja potrebne za lakše zaposlenje i veću konkurentnost na tržištu rada.
Sve aktivnosti su besplatne i svatko može odabrati na kojim radionicama želi sudjelovati. Radionice su međusobno povezane, ali možete sudjelovati i samo u onim koje vas zanimaju.

Motivacija za poduzetništvo

Na početku svojeg poduzetničkog pothvata mnoge poduzetnice i poduzetnici se suočavaju s različitim situacijama. Na što obratiti pozornost kod osnivanja firme, kao ne posustati i ne odustati, kako birati svoje klijente i kako privući one koji su pozitivni i s kojima će biti lakše raditi? Dobra prezentacija je ključ uspjeha, a na poslovnim sastancima treba izgledati profesionalno- koji su ključni elementi poslovnog bontona.

Next Level NLP

Želite biti uspješniji u svemu što radite? Želite naučiti tajne efektne komunikacije i utjecati na ljude na svim razinama? Želite podignuti kvalitetu svog života i karijere na „Next Level“? Ako je Vaš odgovor DA, dođite na našu besplatnu radionicu “Uvod u Next Level NLP”!

What Makes a Genius

We will see patterns of connectivity in the human brain to answer whether geniuses’ brains are fundamentally different. We will look into cases of some remarkable individuals – an obsessive artist who uses his whole house as his canvas; blind, autistic, and a pianist with apparently prodigious gifts; a woman who is also blind, but whose brain has learnt to see using sound. There will be also a neuroscientist who claims he has evidence of innate ability, a scientist who’s identified a gene for learning, and Dr. Paulus, who has discovered how to sharpen the brain… by electrically turbo-charging it. And more…

Uvod u Coaching

Zanimljiv naslov, čitaš dalje, i sve misliš da kad bi znao što je zapravo coaching, riječ koja se sve više i više spominje, možda bi ga i koristio da: sklapaš uspješnije poslove, imaš sretnije odnose, generiraš bolje rezultate, težiš manjom kilažom, budeš zadovoljniji sobom ili podigneš na višu razinu upravo onu temu koja ti se trenutno mota po glavi. Vrlo je moguće da je upravo ta tema tvoj okidač, a na kraju se rezultati prošire na ostale aspekte tvog života i završiš izvrstan u svim poljima. Zadovoljan. Učinkovit. Smiren. Jer ponekad ono što mislimo da trebamo nije zapravo ono što trebamo.